Louwman sluit Peugeot-vestiging in Terneuzen

Louwman • De klanten worden verwezen naar de vestiging in Goes.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Louwman Terneuzen (foto: Louwman)

Louwman sluit per 1 juli de Peugeot-dealervestiging in Terneuzen. De klanten worden op de website verwezen naar de dealervestiging in Goes. Daardoor is er geen Peugeot-dealer meer op Zeeuws-Vlaanderen.

Stellantis-woordvoerder Jeroen Maas meldt aan Automotive dat Louwman de vertegenwoordiger voor de verkoop van het merk Peugeot voor de provincie Zeeland blijft, met een vestiging in Goes. Daarnaast zijn er op dit moment  nog twee erkend reparateurs in Zeeland: Wisse Automotive (Terneuzen) en Auto De Nobelpoort (Zierikzee.

Louwman kocht de Peugeot en Mercedes-activiteiten in Terneuzen in 2020 van Automotions. In 2021 werd Kia toegevoegd. Kia en Mercedes-Benz blijven wel in de gezamenlijke huisvesting in Terneuzen gevestigd.

Ook op andere plaatsen herschikt Louwman de Peugeot-activiteiten.

Louwman is om een reactie gevraagd.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Louwman sluit Peugeot-vestiging in Terneuzen | Automotive Online

Louwman sluit Peugeot-vestiging in Terneuzen

Louwman • De klanten worden verwezen naar de vestiging in Goes.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Louwman Terneuzen (foto: Louwman)

Louwman sluit per 1 juli de Peugeot-dealervestiging in Terneuzen. De klanten worden op de website verwezen naar de dealervestiging in Goes. Daardoor is er geen Peugeot-dealer meer op Zeeuws-Vlaanderen.

Stellantis-woordvoerder Jeroen Maas meldt aan Automotive dat Louwman de vertegenwoordiger voor de verkoop van het merk Peugeot voor de provincie Zeeland blijft, met een vestiging in Goes. Daarnaast zijn er op dit moment  nog twee erkend reparateurs in Zeeland: Wisse Automotive (Terneuzen) en Auto De Nobelpoort (Zierikzee.

Louwman kocht de Peugeot en Mercedes-activiteiten in Terneuzen in 2020 van Automotions. In 2021 werd Kia toegevoegd. Kia en Mercedes-Benz blijven wel in de gezamenlijke huisvesting in Terneuzen gevestigd.

Ook op andere plaatsen herschikt Louwman de Peugeot-activiteiten.

Louwman is om een reactie gevraagd.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.