Arie Boonstoppel sr. overleden

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Foto: Shutterstock

Op 1 maart is Arie Boonstoppel sr. op 94-jarige leeftijd overleden. Dat meldt zijn familie in een overlijdensbericht. 

Boonstoppel sr. is de grondlegger van het gelijknamige autobedrijf dat in de afgelopen decennia uitgroeide tot een middelgrote dealerholding in de regio Waddinxveen. 

Dit jaar viert het bedrijf, dat onder meer dealer is van Mitsubishi, Nissan en Suzuki, zijn zeventigjarige jubileum. “Mede dankzij zijn vakkundigheid en toewijding zijn de Boonstoppel Autobedrijven gegroeid tot een betrouwbare en solide onderneming. De heer Boonstoppel zal in onze herinnering blijven als een vriendelijke maar ook krachtige persoonlijkheid die tot het laatst betrokken was bij alles wat hem dierbaar was”, schrijven medewerkers van het bedrijf. 

De afscheidsdienst van Arie Boonstoppel sr. vond afgelopen zaterdag plaats. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds kort (op eigen initiatief) een Tesla en is daar erg tevreden (goedkoop en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Arie Boonstoppel sr. overleden | Automotive Online

Arie Boonstoppel sr. overleden

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Foto: Shutterstock

Op 1 maart is Arie Boonstoppel sr. op 94-jarige leeftijd overleden. Dat meldt zijn familie in een overlijdensbericht. 

Boonstoppel sr. is de grondlegger van het gelijknamige autobedrijf dat in de afgelopen decennia uitgroeide tot een middelgrote dealerholding in de regio Waddinxveen. 

Dit jaar viert het bedrijf, dat onder meer dealer is van Mitsubishi, Nissan en Suzuki, zijn zeventigjarige jubileum. “Mede dankzij zijn vakkundigheid en toewijding zijn de Boonstoppel Autobedrijven gegroeid tot een betrouwbare en solide onderneming. De heer Boonstoppel zal in onze herinnering blijven als een vriendelijke maar ook krachtige persoonlijkheid die tot het laatst betrokken was bij alles wat hem dierbaar was”, schrijven medewerkers van het bedrijf. 

De afscheidsdienst van Arie Boonstoppel sr. vond afgelopen zaterdag plaats. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.