Maron Busnel verkoopdirecteur Peugeot Nederland

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Maron Busnel volgt Jasper Peddemors op als sales director bij Peugeot Nederland. (Foto: Peugeot Nederland)

Maron Busnel wordt per 1 januari 2021 de nieuwe sales director van Peugeot Nederland. Busnel gaat zich richten op het management en de strategische verkoopactiviteiten binnen Nederland. Ook wordt zij verantwoordelijk voor de klanttevredenheid van nieuwe auto’s.

Busnel volgt in deze functie Jasper Peddemors op die managing director werd bij PSA-dochter Free2Move. Met haar komst is het managementteam compleet. Dat meldt Peugeot Nederland.PSA Nederland staat sinds vorig jaar onder leiding van de Française Aigline James. Zij wil in een razend tempo de Nederlandse organisatie toekomstbestendig maken. Om dat te realiseren wordt het netwerk fors ingekrompen.

Verdedigen

Busnel was de afgelopen 12,5 jaar werkzaam voor BMW Group Financial Services binnen sales & marketing. Bastiaan de Groot, managing director Peugeot Nederland, stelt dat zij een aanwinst is voor de importeur. “Met haar brede ervaring op sales, marketing en change management sluit ze goed aan bij de ontwikkeling die Peugeot in Nederland doormaakt. Het eerste doel is om onze tweede positie in de markt voor personenauto’s en lichte bedrijfswagens te verdedigen en te versterken”, zegt De Groot. Peugeot staat tot en met november 2020 op de derde plek bij de personenautoregistraties en op plek vijf bij de bestelwagenregistraties.

Busnel moet niet alleen de kwaliteit “van service naar de klanten verhogen, maar ook het netwerk beter ondersteunen om onze gezamenlijke doelstellingen te behalen”, meldt De Groot.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Maron Busnel verkoopdirecteur Peugeot Nederland | Automotive Online

Maron Busnel verkoopdirecteur Peugeot Nederland

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Maron Busnel volgt Jasper Peddemors op als sales director bij Peugeot Nederland. (Foto: Peugeot Nederland)

Maron Busnel wordt per 1 januari 2021 de nieuwe sales director van Peugeot Nederland. Busnel gaat zich richten op het management en de strategische verkoopactiviteiten binnen Nederland. Ook wordt zij verantwoordelijk voor de klanttevredenheid van nieuwe auto’s.

Busnel volgt in deze functie Jasper Peddemors op die managing director werd bij PSA-dochter Free2Move. Met haar komst is het managementteam compleet. Dat meldt Peugeot Nederland.PSA Nederland staat sinds vorig jaar onder leiding van de Française Aigline James. Zij wil in een razend tempo de Nederlandse organisatie toekomstbestendig maken. Om dat te realiseren wordt het netwerk fors ingekrompen.

Verdedigen

Busnel was de afgelopen 12,5 jaar werkzaam voor BMW Group Financial Services binnen sales & marketing. Bastiaan de Groot, managing director Peugeot Nederland, stelt dat zij een aanwinst is voor de importeur. “Met haar brede ervaring op sales, marketing en change management sluit ze goed aan bij de ontwikkeling die Peugeot in Nederland doormaakt. Het eerste doel is om onze tweede positie in de markt voor personenauto’s en lichte bedrijfswagens te verdedigen en te versterken”, zegt De Groot. Peugeot staat tot en met november 2020 op de derde plek bij de personenautoregistraties en op plek vijf bij de bestelwagenregistraties.

Busnel moet niet alleen de kwaliteit “van service naar de klanten verhogen, maar ook het netwerk beter ondersteunen om onze gezamenlijke doelstellingen te behalen”, meldt De Groot.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.