Tesla opent showroom in Eindhoven

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Ad van Geel

  Een prachtige aanwinst voor Automotive-regio
  Eindhoven/Helmond.

 • jaap

  Nou, smaken verschillen zeker de neus ziet er goedkoop uit. Helemaal als je bedenkt dat dat ding 100.000 euro moet opbrengen, wat een kleine 200.000 had kunnen zijn als daar bpm over gerekend zou worden.

  Vraag me dus af hoe hoog de marges wel niet zijn op dit soort speelgoed

Tesla opent showroom in Eindhoven | Automotive Online

Tesla opent showroom in Eindhoven

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Ad van Geel

  Een prachtige aanwinst voor Automotive-regio
  Eindhoven/Helmond.

 • jaap

  Nou, smaken verschillen zeker de neus ziet er goedkoop uit. Helemaal als je bedenkt dat dat ding 100.000 euro moet opbrengen, wat een kleine 200.000 had kunnen zijn als daar bpm over gerekend zou worden.

  Vraag me dus af hoe hoog de marges wel niet zijn op dit soort speelgoed