Fiat heeft aangepast overnameplan Opel gepresenteerd

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Vee

    Het is misschien niet de beste optie, maar de Italianen van nu, hebben wel bewezen dat zij met andere nationaliteiten kunnen samen werken, als voorbeeld van samenwerking Iveco met magirus, Unic, OM, ga maar door, het is een organisatie geworden die haar sporen heeft neer gezet, zeker in Europa, respect hiervoor!.
    George V.