Van Mossel opent nieuwe locatie in België

Van Mossel • De dealergroep telt nu 330 vestigingen verdeeld over vijf landen.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
De nieuwe Van Mossel locatie in het Belgische Sint-Truiden (Foto: Van Mossel)

Van Mossel heeft vorige week een nieuwe vestiging geopend in het Belgische Sint-Truiden. De nieuwe vestiging is dealer voor Kia en de Stellantis-merken Peugeot, Citroën, Fiat en Jeep. Dat maakt Van Mossel bekend.

Met de nieuwe aanwinst heeft de groep inmiddels 330 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.

Vorig jaar is van Mossel druk bezig geweest met overnames in België, waaronder Autogroep Servayge en Garage Bresseleers in Berchem, maar ook Groep VereenoogheCitroën Garage Van Thielen en de joint venture met familiebedrijf Devos-Kapoen.

Van Mossel opent nieuwe locatie in België | Automotive Online

Van Mossel opent nieuwe locatie in België

Van Mossel • De dealergroep telt nu 330 vestigingen verdeeld over vijf landen.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
De nieuwe Van Mossel locatie in het Belgische Sint-Truiden (Foto: Van Mossel)

Van Mossel heeft vorige week een nieuwe vestiging geopend in het Belgische Sint-Truiden. De nieuwe vestiging is dealer voor Kia en de Stellantis-merken Peugeot, Citroën, Fiat en Jeep. Dat maakt Van Mossel bekend.

Met de nieuwe aanwinst heeft de groep inmiddels 330 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.

Vorig jaar is van Mossel druk bezig geweest met overnames in België, waaronder Autogroep Servayge en Garage Bresseleers in Berchem, maar ook Groep VereenoogheCitroën Garage Van Thielen en de joint venture met familiebedrijf Devos-Kapoen.