Interview | Jan-Bas Veltman: ‘Ik heb het autovak enorm gemist’

Interview • Na een rijke carrière in automotive dealerland is Jan-Bas Veltman aan zijn laatste (zakelijke) kunstje begonnen. Samen met zoon – en directeur – Bas een succes maken van het in april geopende universele autobedrijf Veltman Automotive in Huizen.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Marcel Cazemier

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.