Van Mossel koopt Vlaamse Autogroep Servayge

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
V.l.n.r: Steven Servayge en Koen Claesen. (Foto: Van Mossel)

Van Mossel Automotive Groep heeft Autogroep Servayge overgenomen, meldt het dealerbedrijf. Het gaat om vijf multimerk-vestigingen in Gent, Oudenaarde, Deinze, Menen en Zwevegem.

Volgens Van Mossel-directeur Eric Berkhof is met deze overname in Oost-Vlaanderen de laatste blinde vlek in Vlaanderen verdwenen. “Ons doel was om tegen 2022 een aaneengesloten netwerk uit te bouwen met een vestiging in elke belangrijke centrumstad. Nu we ook in Oost-Vlaanderen aanwezig zijn, kunnen we onze belofte waarmaken”, zegt Berkhof.

Expansie

Autogroep Servayge maakte vorig jaar een totale omzet van 39,2 miljoen euro, telt 48 medewerkers en is officiële dealer van Hyundai, Maxus, Mazda, MG, Nissan en Suzuki. Door de overeenkomst wordt het bedrijf de grootste Hyundai-dealer van België. “Van Mossel is in volle expansie en deelt onze one-stop-shop visie, waarbij we naast verkoop, service en de bijbehorende financiële diensten ook een volledige ontzorging nastreven in laadinfrastructuur”, aldus Steven Servayge. Hij zal in de toekomst een functie op groepsniveau vervullen.

Strategisch

“Dit is een strategische uitbreiding op onze Astara-vestigingen in Antwerpen en Vlaams-Brabant waar we reeds Hyundai, Maxus, MG en Suzuki vertegenwoordigen”, aldus Koen Claesen, ceo van Van Mossel België en Luxemburg.

Eerder dit jaar deed Van Mossel andere overnames in België, waaronder Garage Bresseleers in Berchem, maar ook Groep VereenoogheCitroën Garage Van Thielen en de joint venture met familiebedrijf Devos-Kapoen.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Van Mossel koopt Vlaamse Autogroep Servayge | Automotive Online

Van Mossel koopt Vlaamse Autogroep Servayge

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
V.l.n.r: Steven Servayge en Koen Claesen. (Foto: Van Mossel)

Van Mossel Automotive Groep heeft Autogroep Servayge overgenomen, meldt het dealerbedrijf. Het gaat om vijf multimerk-vestigingen in Gent, Oudenaarde, Deinze, Menen en Zwevegem.

Volgens Van Mossel-directeur Eric Berkhof is met deze overname in Oost-Vlaanderen de laatste blinde vlek in Vlaanderen verdwenen. “Ons doel was om tegen 2022 een aaneengesloten netwerk uit te bouwen met een vestiging in elke belangrijke centrumstad. Nu we ook in Oost-Vlaanderen aanwezig zijn, kunnen we onze belofte waarmaken”, zegt Berkhof.

Expansie

Autogroep Servayge maakte vorig jaar een totale omzet van 39,2 miljoen euro, telt 48 medewerkers en is officiële dealer van Hyundai, Maxus, Mazda, MG, Nissan en Suzuki. Door de overeenkomst wordt het bedrijf de grootste Hyundai-dealer van België. “Van Mossel is in volle expansie en deelt onze one-stop-shop visie, waarbij we naast verkoop, service en de bijbehorende financiële diensten ook een volledige ontzorging nastreven in laadinfrastructuur”, aldus Steven Servayge. Hij zal in de toekomst een functie op groepsniveau vervullen.

Strategisch

“Dit is een strategische uitbreiding op onze Astara-vestigingen in Antwerpen en Vlaams-Brabant waar we reeds Hyundai, Maxus, MG en Suzuki vertegenwoordigen”, aldus Koen Claesen, ceo van Van Mossel België en Luxemburg.

Eerder dit jaar deed Van Mossel andere overnames in België, waaronder Garage Bresseleers in Berchem, maar ook Groep VereenoogheCitroën Garage Van Thielen en de joint venture met familiebedrijf Devos-Kapoen.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.