Arval verbreedt verdienmodel: ‘Private occasionlease nog tien jaar het gesprek van de dag’

Interview • Dalende restwaarden en de afnemende interesse in elektrische auto’s zetten de leasemarkt onder druk. Maar Andrea Falcone, general manager van Arval Nederland, ziet juist kansen. “Met private occasionlease boren we een nieuwe klantgroep aan.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
(foto: Arval)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Arval verbreedt verdienmodel: ‘Private occasionlease nog tien jaar het gesprek van de dag’ | Automotive Online

Arval verbreedt verdienmodel: ‘Private occasionlease nog tien jaar het gesprek van de dag’

Interview • Dalende restwaarden en de afnemende interesse in elektrische auto’s zetten de leasemarkt onder druk. Maar Andrea Falcone, general manager van Arval Nederland, ziet juist kansen. “Met private occasionlease boren we een nieuwe klantgroep aan.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
(foto: Arval)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.