Schadebedrijf Top 15 | Onderdelenreuzen nemen positie in

Schadeherstel • De marges staan onder druk en reparaties worden duurder in de autoschadebranche. Ondertussen maken grote aftermarketspelers een tangbeweging om de schadeherstelmarkt heen om zo de markt te beteugelen. In de nieuwe Top 15 is Boekhorst inmiddels Van Mossel tot op 1 vestiging genaderd.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: Shutterstock)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

Schadebedrijf Top 15 | Onderdelenreuzen nemen positie in | Automotive Online

Schadebedrijf Top 15 | Onderdelenreuzen nemen positie in

Schadeherstel • De marges staan onder druk en reparaties worden duurder in de autoschadebranche. Ondertussen maken grote aftermarketspelers een tangbeweging om de schadeherstelmarkt heen om zo de markt te beteugelen. In de nieuwe Top 15 is Boekhorst inmiddels Van Mossel tot op 1 vestiging genaderd.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: Shutterstock)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.