Wij zijn automotive
Automotive werkplaats | Nieuwsbrief | Colofon | Adverteren | Abonnement 
Online Adverteren
Vakblad adverteren
Bezig met laden...
Klik om te vergroten

Mazda introduceert financieringshulp dealers

23-07-2009 13:27

Mazda Motors Europe heeft een team van financieringsconsultants samengesteld om Mazda-dealers in Europa te helpen met hun behoeften op het gebied van financieringen en liquiditeit. Ook Nederlandse dealers kunnen hier gebruik van maken. Dat maakt Mazda vandaag bekend. Ook heeft Mazda in GMAC een nieuwe partner gevonden voor financieringen.

Dealers kunnen de specialisten inschakelen via hun nationale importeur. “De automobielbranche heeft zich tot nu toe onvoldoende gericht op de hulp aan dealers op het gebied van cashflow en het managen van de balans”, vertelt Philip Waring, chief operating officer van Mazda Motor Europe in Leverkusen.

Geld vrijmaken
Volgens Waring worden de experts van grote waarde voor de dealers. “Het hebben van cash is het allerbelangrijkste in een kleine of middelgrote onderneming. Ons nieuwe team helpt dealers om geld vrij te maken en om hun relatie met de banken goed te onderhouden. Hierdoor hebben de dealers zelf meer tijd om zich bezig te houden met andere facetten van de onderneming.”

Reageer Doorsturen
Reacties (1)

Dit kan voor de Nederlandse Mazda Deakers iets goeds betekenen.
In een ver verleden is Autofima opgericht met een begin in klantenfinancieringen en met de achterliggende gedachte om ook dealer financiering te gaan doen met de kennis van DFM
de bank van PON.
Ik draag alle Mazda dealers in deze moeilijke tijden een warm hart toe.
Nu alleen nog een zeer gunstige rente vergoeding

Ton van de Weerd - Ex Autofima,ex Auto Isselt-Amersfoort - Geplaatst op 23-07-2009 17:45:29.
Overige berichten
Maak Automotive uw homepage | Nieuwsbrief | Colofon | RSS-feeds


website realisatie CyberNed Internet Services