Autobedrijf van Lunsen maakt overstap naar Autofirst

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Voormalig CarXpert Autobedrijf van Lunsen heeft zich aangesloten bij garageformule Autofirst. (Foto: Autobedrijf van Lunsen)

Autofirst, de garageformule ondersteund door Fource Automotive en haar Full Fource-Partners waaronder Koskamp, heeft het netwerk met vier vestigingen uitgebreid. Dat maakt de garageformule vandaag bekend.

De nieuwe leden zijn: Autobedrijf Busch Automotive (Alphen aan den Rijn), Autobedrijf van Lunsen (Hoogland), Autoservice Abbink (Zwolle) en Neggers Auto’s (Valkenswaard).

Autobedrijf van Lunsen was aangesloten bij garageformule CarXpert. Het bedrijf wenst geen toelichting te geven over het hoe en waarom van de overstap. Freek Blekxtoon, die als managing director namens grossierbedrijf Allparts eindverantwoordelijk is voor de garageformule CarXpert, stelt dat het vertrek in goed overleg is gegaan.

Autofirst behaalde een 8,4 in het Relatie Onderzoek Samenwerkingsformules Autobedrijven (ROSA) van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven, dat de tevredenheid van garagisten over hun formule meet. In totaal zijn er nu 146 autobedrijven aangesloten bij de garageformule, eerder uitbreidde met elf leden.Bekijk hier het volledige Automotive garageformule-overzicht.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Autobedrijf van Lunsen maakt overstap naar Autofirst | Automotive Online

Autobedrijf van Lunsen maakt overstap naar Autofirst

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Voormalig CarXpert Autobedrijf van Lunsen heeft zich aangesloten bij garageformule Autofirst. (Foto: Autobedrijf van Lunsen)

Autofirst, de garageformule ondersteund door Fource Automotive en haar Full Fource-Partners waaronder Koskamp, heeft het netwerk met vier vestigingen uitgebreid. Dat maakt de garageformule vandaag bekend.

De nieuwe leden zijn: Autobedrijf Busch Automotive (Alphen aan den Rijn), Autobedrijf van Lunsen (Hoogland), Autoservice Abbink (Zwolle) en Neggers Auto’s (Valkenswaard).

Autobedrijf van Lunsen was aangesloten bij garageformule CarXpert. Het bedrijf wenst geen toelichting te geven over het hoe en waarom van de overstap. Freek Blekxtoon, die als managing director namens grossierbedrijf Allparts eindverantwoordelijk is voor de garageformule CarXpert, stelt dat het vertrek in goed overleg is gegaan.

Autofirst behaalde een 8,4 in het Relatie Onderzoek Samenwerkingsformules Autobedrijven (ROSA) van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven, dat de tevredenheid van garagisten over hun formule meet. In totaal zijn er nu 146 autobedrijven aangesloten bij de garageformule, eerder uitbreidde met elf leden.Bekijk hier het volledige Automotive garageformule-overzicht.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.