Elftal erbij voor AutoFirst

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Autofirst

Garageformule AutoFirst heeft elf nieuwe bedrijven aangesloten als lid. Dat meldt de formule vandaag. AutoFirst, dat op een gedeelde tweede plek eindigde in het recente Rosa-onderzoek naar de waardering van garageconcepten onder de leden, is van de Vrooam en Fource-grossiers.

Rogier Roet, landelijk formulemanager van AutoFirst: “Garageformules zijn steeds prominenter aanwezig. Deze uitbreiding is onderdeel van een flinke groeispurt voor onze AutoFirst-formule.” Eind 2023 wil AutoFirst 195 aangesloten garages hebben, dat zijn er nu 160.Bekijk hier het overzicht van grootste garageformules van Nederland.

De aangesloten leden zijn Autobedrijf Annema in Dokkum, Autobedrijf Bosma in Sint Nicolaasga en Lemmer, Broekauto in Waalwijk, CSO in Oss, Fredriks in Doetinchem, Autoservice Goes in Bussum, Gortzak in Haarlem, Herman Bourgois in Eede, Idelenburg & Van Tol in Oude Wetering en Quadflieg in Landgraaf. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Elftal erbij voor AutoFirst | Automotive Online

Elftal erbij voor AutoFirst

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Autofirst

Garageformule AutoFirst heeft elf nieuwe bedrijven aangesloten als lid. Dat meldt de formule vandaag. AutoFirst, dat op een gedeelde tweede plek eindigde in het recente Rosa-onderzoek naar de waardering van garageconcepten onder de leden, is van de Vrooam en Fource-grossiers.

Rogier Roet, landelijk formulemanager van AutoFirst: “Garageformules zijn steeds prominenter aanwezig. Deze uitbreiding is onderdeel van een flinke groeispurt voor onze AutoFirst-formule.” Eind 2023 wil AutoFirst 195 aangesloten garages hebben, dat zijn er nu 160.Bekijk hier het overzicht van grootste garageformules van Nederland.

De aangesloten leden zijn Autobedrijf Annema in Dokkum, Autobedrijf Bosma in Sint Nicolaasga en Lemmer, Broekauto in Waalwijk, CSO in Oss, Fredriks in Doetinchem, Autoservice Goes in Bussum, Gortzak in Haarlem, Herman Bourgois in Eede, Idelenburg & Van Tol in Oude Wetering en Quadflieg in Landgraaf. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.