Garagenetwerk Carxpert breidt uit met vier deelnemers

CarXpert • De garagebedrijven zijn aangesloten door leden uit het netwerk van Allparts Nederland.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
(foto: Nexus)

In het eerste kwartaal van 2023 hebben vier universele garagebedrijven zich aangesloten bij Carxpert.

In het noorden van Nederland zijn Fix And Go uit Hardenberg en Haasjes Autoservice uit Staphorst toegetreden tot het netwerk via Allparts Jari Techniek. In het zuiden hebben Autobedrijf Ricars uit Geleen en Broens Autoservice B.V. zich aangesloten via Allparts Agron.

Carxpert maakt deel uit van Nexus Auto. In Nederland staat Carxpert met 135 deelnemers op de elfde plek in het jaarlijkse overzicht van de grootste garageformules in Nederland. Dit overzicht kunt u vinden in de komende april/mei uitgave van Automotive Magazine.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

Garagenetwerk Carxpert breidt uit met vier deelnemers | Automotive Online

Garagenetwerk Carxpert breidt uit met vier deelnemers

CarXpert • De garagebedrijven zijn aangesloten door leden uit het netwerk van Allparts Nederland.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
(foto: Nexus)

In het eerste kwartaal van 2023 hebben vier universele garagebedrijven zich aangesloten bij Carxpert.

In het noorden van Nederland zijn Fix And Go uit Hardenberg en Haasjes Autoservice uit Staphorst toegetreden tot het netwerk via Allparts Jari Techniek. In het zuiden hebben Autobedrijf Ricars uit Geleen en Broens Autoservice B.V. zich aangesloten via Allparts Agron.

Carxpert maakt deel uit van Nexus Auto. In Nederland staat Carxpert met 135 deelnemers op de elfde plek in het jaarlijkse overzicht van de grootste garageformules in Nederland. Dit overzicht kunt u vinden in de komende april/mei uitgave van Automotive Magazine.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.