Solera zet fleetsales-divisie op, Olivier Peijs vicepresident

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Solera heeft voor Olivier Peijs de functie van vicepresident Fleet Sales gecreëerd. (Foto: Solera)

Olivier Peijs is medio september gestart als vicepresident Fleetsales bij Solera Nederland. Het betreft een nieuwe functie. Peijs maakt deel uit van het MT van Solera Global Accounts. Dat maakt de softwareleverancier bekend.

Peijs was hiervoor global head of leasing bij dataleverancier Jato, waar hij eerder countrymanager was. In die functie werd hij opgevolgd door Jesper Rolink. Binnen Solera wordt Peijs verantwoordelijk voor het uitbreiden van de dienstverlening aan internationale fleetklanten, zoals leasemaatschappijen en autoverhuurbedrijven.

Wijzigingen

Eind vorig jaar voerde het bedrijf een aantal wijzigingen door binnen de organisatie. Zo werd Solera-directeur Fred Slikker aangesteld als managing director van Digitentity. In de functie van area managing director is Slikker toen opgevolgd door Fernando Pernigo. 

Solera Nederland maakt deel uit van de Amerikaanse Solera Holding, die wereldwijd actief is op het gebied van data en software voor onder andere de automotive sector. In Nederland is Solera onder andere bekend van Autodata, Market Scan en Audatex, het calculatiemodel voor de schadesector. 

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Solera zet fleetsales-divisie op, Olivier Peijs vicepresident | Automotive Online

Solera zet fleetsales-divisie op, Olivier Peijs vicepresident

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Solera heeft voor Olivier Peijs de functie van vicepresident Fleet Sales gecreëerd. (Foto: Solera)

Olivier Peijs is medio september gestart als vicepresident Fleetsales bij Solera Nederland. Het betreft een nieuwe functie. Peijs maakt deel uit van het MT van Solera Global Accounts. Dat maakt de softwareleverancier bekend.

Peijs was hiervoor global head of leasing bij dataleverancier Jato, waar hij eerder countrymanager was. In die functie werd hij opgevolgd door Jesper Rolink. Binnen Solera wordt Peijs verantwoordelijk voor het uitbreiden van de dienstverlening aan internationale fleetklanten, zoals leasemaatschappijen en autoverhuurbedrijven.

Wijzigingen

Eind vorig jaar voerde het bedrijf een aantal wijzigingen door binnen de organisatie. Zo werd Solera-directeur Fred Slikker aangesteld als managing director van Digitentity. In de functie van area managing director is Slikker toen opgevolgd door Fernando Pernigo. 

Solera Nederland maakt deel uit van de Amerikaanse Solera Holding, die wereldwijd actief is op het gebied van data en software voor onder andere de automotive sector. In Nederland is Solera onder andere bekend van Autodata, Market Scan en Audatex, het calculatiemodel voor de schadesector. 

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.