Nieuwe Post | Wouter van Kesteren: ‘Het is belangrijk om een eigen identiteit te hebben’

Nieuwe post • Wouter van Kesteren is sinds 1 januari de nieuwe directeur verhuur en services bij Bochane Groep. Eerder stond hij aan het hoofd van occasionplatform Viabovag.nl. Van Kesteren ziet groeimogelijkheden in de Nederlandse verhuurmarkt en wil op de zakelijke en particuliere markt een slag slaan.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(foto: Joost van Heusden)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

Nieuwe Post | Wouter van Kesteren: ‘Het is belangrijk om een eigen identiteit te hebben’ | Automotive Online

Nieuwe Post | Wouter van Kesteren: ‘Het is belangrijk om een eigen identiteit te hebben’

Nieuwe post • Wouter van Kesteren is sinds 1 januari de nieuwe directeur verhuur en services bij Bochane Groep. Eerder stond hij aan het hoofd van occasionplatform Viabovag.nl. Van Kesteren ziet groeimogelijkheden in de Nederlandse verhuurmarkt en wil op de zakelijke en particuliere markt een slag slaan.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(foto: Joost van Heusden)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.