Erik Henstra weg als managing director Leaseplan Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Erik Henstra volgde in 2016 Berno Kleinherenbrink op als ceo van Leaseplan Nederland. (Foto: Leaseplan)

Erik Henstra vertrekt bij Leaseplan Nederland. Dat bevestigt het bedrijf aan Automotive. Henstra was sinds 2016 managing director van Leaseplan Nederland. CFO Sander Pleij neemt op interim-basis de functie van Henstra waar. 

Beide partijen geven geen details over de reden van het vertrek. Wel melden ze dat het een gemeenschappelijk genomen besluit betreft.

In juli vertrok eerder al de ceo van Carnext Nederland, Ewout van Jarwaarde.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Erik Henstra weg als managing director Leaseplan Nederland | Automotive Online

Erik Henstra weg als managing director Leaseplan Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Erik Henstra volgde in 2016 Berno Kleinherenbrink op als ceo van Leaseplan Nederland. (Foto: Leaseplan)

Erik Henstra vertrekt bij Leaseplan Nederland. Dat bevestigt het bedrijf aan Automotive. Henstra was sinds 2016 managing director van Leaseplan Nederland. CFO Sander Pleij neemt op interim-basis de functie van Henstra waar. 

Beide partijen geven geen details over de reden van het vertrek. Wel melden ze dat het een gemeenschappelijk genomen besluit betreft.

In juli vertrok eerder al de ceo van Carnext Nederland, Ewout van Jarwaarde.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.