Met Golf een Smart winnen ?

Brand story • Op vrijdag 7 juni 2024 organiseert Automotive Management het Findio Automotive Golf Toernooi in Golfpark Wilnis. Directies en management uit de gehele branche komen op deze dag samen voor een even sportief als ontspannend netwerkevenement. Het is de ideale gelegenheid om bestaande en nieuwe relaties te ontmoeten.
Albert-Jan Cornelissen Albert-Jan Cornelissen
• Laatste update:
Foto: Automotive Online

De dag start met een uitgebreide brunch en aan het einde van de middag keren alle deelnemers terug naar het clubhuis en wordt de dag gezamenlijk afgesloten met een hapje en drankje. Je kunt je inschrijven voor 18 holes, 9 holes of deelname aan de clinic onder leiding van een golfpro.

Win een Smart!

We hebben dit jaar iets heel leuks voor alle deelnemers. De deelnemer die als eerste een hole-in-one slaat, wint een gloednieuwe Smart #1! Deze prijs wordt mede mogelijk gemaakt door onze brons partner Smart.

Deelname aan het Findio Automotive Golf Toernooi is inclusief baanfee, wedstrijd(bege)leiding, brunch, baancatering, borrel en BBQ.

Kijk hier voor meer informatie

Met Golf een Smart winnen ? | Automotive Online

Met Golf een Smart winnen ?

Brand story • Op vrijdag 7 juni 2024 organiseert Automotive Management het Findio Automotive Golf Toernooi in Golfpark Wilnis. Directies en management uit de gehele branche komen op deze dag samen voor een even sportief als ontspannend netwerkevenement. Het is de ideale gelegenheid om bestaande en nieuwe relaties te ontmoeten.
Albert-Jan Cornelissen Albert-Jan Cornelissen
• Laatste update:
Foto: Automotive Online

De dag start met een uitgebreide brunch en aan het einde van de middag keren alle deelnemers terug naar het clubhuis en wordt de dag gezamenlijk afgesloten met een hapje en drankje. Je kunt je inschrijven voor 18 holes, 9 holes of deelname aan de clinic onder leiding van een golfpro.

Win een Smart!

We hebben dit jaar iets heel leuks voor alle deelnemers. De deelnemer die als eerste een hole-in-one slaat, wint een gloednieuwe Smart #1! Deze prijs wordt mede mogelijk gemaakt door onze brons partner Smart.

Deelname aan het Findio Automotive Golf Toernooi is inclusief baanfee, wedstrijd(bege)leiding, brunch, baancatering, borrel en BBQ.

Kijk hier voor meer informatie