Faillissement voor Autoservice Tummers in Sittard

Faillissement • De eigenaar lijkt met de noorderzon vertrokken.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
(Foto: Shutterstock)

Afgelopen week is Autoservice Tummers in Sittard failliet verklaard, zo blijkt uit het insolventieregister. Curator van het faillissement is Bart Keybeck, verbonden aan Paulissen Advocatuur in Urmond. Keybeck vertelde aan AM dat hij helaas nog niets over het faillissement kan zeggen, omdat de eigenaar niet bereikbaar is.

De recensies bij Google laten zien dat onbereikbaarheid al langere tijd een van de problemen van het autobedrijf was. Veel mensen klagen dat de eigenaar niet aanwezig is. Op Werkspot staan overigens uitsluitend positieve recensies.

Het bedrijf was voor AM niet bereikbaar en de website staat niet meer online.

Relatief veel autobedrijven gaan failliet door de inning van de coronaschulden, en het personeelsgebrek.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.