Eurorepar breidt aanbod uit met bumpers

Eurorepar • Het assortiment, dat in twee fasen wordt ingezet, zal meer dan 100 referenties omvatten voor zowel personenauto’s als bedrijfsvoertuigen.
Redactie Redactie
(Foto: Shutterstock)

Eurorepar breidt zijn assortiment onderdelen uit met bumpers, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Het onderdelenmerk van Stellantis richt zich daarbij op bumpers voor voertuigen die al meer dan 5 jaar niet meer in productie zijn, modellen zoals de Peugeot 208, Opel Corsa, Citroën C4 en Fiat 500. Andere modellen worden in de toekomst aan die lijst toegevoegd.

Het assortiment, dat in twee fasen wordt ingezet, zal meer dan 100 referenties omvatten voor zowel personenauto’s als bedrijfsvoertuigen. De Eurorepar bumpers zijn eenvoudig te monteren zonder dat er aanpassingen nodig zijn, laat het bedrijf weten.

‘De bumpers voldoen aan de Europese specificaties en aan de eisen van Stellantis’, schrijft het bedrijf.

Eurorepar breidt aanbod uit met bumpers | Automotive Online

Eurorepar breidt aanbod uit met bumpers

Eurorepar • Het assortiment, dat in twee fasen wordt ingezet, zal meer dan 100 referenties omvatten voor zowel personenauto’s als bedrijfsvoertuigen.
Redactie Redactie
(Foto: Shutterstock)

Eurorepar breidt zijn assortiment onderdelen uit met bumpers, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Het onderdelenmerk van Stellantis richt zich daarbij op bumpers voor voertuigen die al meer dan 5 jaar niet meer in productie zijn, modellen zoals de Peugeot 208, Opel Corsa, Citroën C4 en Fiat 500. Andere modellen worden in de toekomst aan die lijst toegevoegd.

Het assortiment, dat in twee fasen wordt ingezet, zal meer dan 100 referenties omvatten voor zowel personenauto’s als bedrijfsvoertuigen. De Eurorepar bumpers zijn eenvoudig te monteren zonder dat er aanpassingen nodig zijn, laat het bedrijf weten.

‘De bumpers voldoen aan de Europese specificaties en aan de eisen van Stellantis’, schrijft het bedrijf.