RAI Vereniging ontslaat drie medewerkers

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat melden meerdere bronnen rond de organisatie. Geen van de betrokkenen wil reageren. Enkele van de vertrokken medewerkers zouden juridische bijstand hebben ingeschakeld.

Begin dit jaar kondigde voorzitter Steven van Eijck aan dat de brancheorganisatie aangepast moet worden aan een veranderende wereld waarin de overheid zich steeds verder terugtrekt. Organisatie-adviseur Frans Huizenga lichtte vervolgens de organisatie door en bracht advies uit over hoe de verbinding tussen organisatie en leden en de lobby kunnen worden verbeterd. Het is onbekend of er een verband is tussen het vertrek van de medewerkers en het herstructureringsplan van de vereniging.

RAI Vereniging-lobbyist en voormalig woordvoerder Cees Boutens neemt de taken van Bresser waar. Bresser trad in 2007 in dienst bij RAI Vereniging, Tuinstra in 2009. De namen van de andere medewerkers zijn vooralsnog onbekend.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

RAI Vereniging ontslaat drie medewerkers | Automotive Online

RAI Vereniging ontslaat drie medewerkers

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat melden meerdere bronnen rond de organisatie. Geen van de betrokkenen wil reageren. Enkele van de vertrokken medewerkers zouden juridische bijstand hebben ingeschakeld.

Begin dit jaar kondigde voorzitter Steven van Eijck aan dat de brancheorganisatie aangepast moet worden aan een veranderende wereld waarin de overheid zich steeds verder terugtrekt. Organisatie-adviseur Frans Huizenga lichtte vervolgens de organisatie door en bracht advies uit over hoe de verbinding tussen organisatie en leden en de lobby kunnen worden verbeterd. Het is onbekend of er een verband is tussen het vertrek van de medewerkers en het herstructureringsplan van de vereniging.

RAI Vereniging-lobbyist en voormalig woordvoerder Cees Boutens neemt de taken van Bresser waar. Bresser trad in 2007 in dienst bij RAI Vereniging, Tuinstra in 2009. De namen van de andere medewerkers zijn vooralsnog onbekend.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.