Op bezoek | Bij het RAI-verkiezingsdebat zoeken partijen vooral de samenwerking

Tweede Kamerverkiezingen • Frits van Bruggen, algemeen voorzitter RAI Vereniging: “Waar komen de subsidiestromen de komende jaren vandaan?” Voor de aanwezige partijen blijkt de vraag een moeilijke om te beantwoorden, terwijl een antwoord daarop cruciaal is voor de onvermijdelijke elektrificatie.
Kim Andriessen Kim Andriessen
• Laatste update:
Verkiezingsdebat RAI Vereniging.
De zes politici die deelnemen aan het RAI-verkiezingsdebat, met uiterst rechts dagvoorzitter Joost Hoebink en in het midden (met groene stropdas) RAI-voorzitter Frits van Bruggen. (Foto: RAI Vereniging)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Op bezoek | Bij het RAI-verkiezingsdebat zoeken partijen vooral de samenwerking | Automotive Online

Op bezoek | Bij het RAI-verkiezingsdebat zoeken partijen vooral de samenwerking

Tweede Kamerverkiezingen • Frits van Bruggen, algemeen voorzitter RAI Vereniging: “Waar komen de subsidiestromen de komende jaren vandaan?” Voor de aanwezige partijen blijkt de vraag een moeilijke om te beantwoorden, terwijl een antwoord daarop cruciaal is voor de onvermijdelijke elektrificatie.
Kim Andriessen Kim Andriessen
• Laatste update:
Verkiezingsdebat RAI Vereniging.
De zes politici die deelnemen aan het RAI-verkiezingsdebat, met uiterst rechts dagvoorzitter Joost Hoebink en in het midden (met groene stropdas) RAI-voorzitter Frits van Bruggen. (Foto: RAI Vereniging)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.