Huub Dubbelman blijft sectievoorzitter bij RAI Vereniging

RAI Vereniging • Het voorzitterschap van Huub Dubbelman is verlengd tot en met 31 december 2024.
Redactie Redactie
• Laatste update:
Huub Dubbelman. (Foto: RAI Vereniging)

Huub Dubbelman blijft voorzitter van sectie Personenauto’s en Lichte Bedrijfswagens bij de RAI Vereniging. Het algemeen bestuur van deze sectie heeft besloten het voorzitterschap van Dubbeldam te verlengen tot en met 31 december 2024. Dit meldt de branchevereniging.

‘De sectie is Huub erkentelijk voor zijn inzet het afgelopen jaar en is verheugd dat hij zich komend jaar opnieuw wil inzetten voor de collectieve belangen van zijn achterban,’ zo schrijft de RAI Vereniging op de eigen website.

Dubbelman kreeg het voorzitterschap Personenauto’s bij de RAI Vereniging begin 2021 in handen, in eerste instantie op interimbasis. Tussen 1994 en 2018 was Dubbelman als communicatiemanager in dienst bij Mercedes-Benz Nederland. Na zijn vertrek bij dit merk, begon hij als onafhankelijk adviseur in de automotive- en mobiliteitsbranche. In juli 2018 startte hij consultancy Dubbelman & Dochters.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

Huub Dubbelman blijft sectievoorzitter bij RAI Vereniging | Automotive Online

Huub Dubbelman blijft sectievoorzitter bij RAI Vereniging

RAI Vereniging • Het voorzitterschap van Huub Dubbelman is verlengd tot en met 31 december 2024.
Redactie Redactie
• Laatste update:
Huub Dubbelman. (Foto: RAI Vereniging)

Huub Dubbelman blijft voorzitter van sectie Personenauto’s en Lichte Bedrijfswagens bij de RAI Vereniging. Het algemeen bestuur van deze sectie heeft besloten het voorzitterschap van Dubbeldam te verlengen tot en met 31 december 2024. Dit meldt de branchevereniging.

‘De sectie is Huub erkentelijk voor zijn inzet het afgelopen jaar en is verheugd dat hij zich komend jaar opnieuw wil inzetten voor de collectieve belangen van zijn achterban,’ zo schrijft de RAI Vereniging op de eigen website.

Dubbelman kreeg het voorzitterschap Personenauto’s bij de RAI Vereniging begin 2021 in handen, in eerste instantie op interimbasis. Tussen 1994 en 2018 was Dubbelman als communicatiemanager in dienst bij Mercedes-Benz Nederland. Na zijn vertrek bij dit merk, begon hij als onafhankelijk adviseur in de automotive- en mobiliteitsbranche. In juli 2018 startte hij consultancy Dubbelman & Dochters.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.