Nederlanders doen Cadillac en Ssangyong Duitsland

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bij Ssangyong Duitsland is directeur Jürgen Schmitz vertrokken. Hier wordt Milco de Vries, chief operational officer van Kroymans, voorlopig verantwoordelijk. Ivo Manders, director corporate affairs van Kroymans, benadrukt dat het om tijdelijke oplossingen gaat. “Het zijn ad-interim-functies, binnen enkele weken verwachten wij bekend te maken wie de nieuwe directeuren van beide importorganisaties worden.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Nederlanders doen Cadillac en Ssangyong Duitsland | Automotive Online

Nederlanders doen Cadillac en Ssangyong Duitsland

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bij Ssangyong Duitsland is directeur Jürgen Schmitz vertrokken. Hier wordt Milco de Vries, chief operational officer van Kroymans, voorlopig verantwoordelijk. Ivo Manders, director corporate affairs van Kroymans, benadrukt dat het om tijdelijke oplossingen gaat. “Het zijn ad-interim-functies, binnen enkele weken verwachten wij bekend te maken wie de nieuwe directeuren van beide importorganisaties worden.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.