Op Bezoek | Van Mossel-machine als hét perfecte voorbeeld op AM Remarketing Event

Remarketing • De ruim 250 bezoekers kijken de ogen uit bij de remarketing-fabriek van Van Mossel in Waalwijk tijdens het Automotive Remarketing Event. De zaken gaan goed bij Van Mossel en de occasionmarkt groeit, maar de restwaarden van elektrische auto’s “zijn uitdagend”, aldus Kees Berkhof.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
Eric Berkhof spreekt op het Automotive Remarketing Event. (Foto: Marcel Cazemier).

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Reacties

  • Kees Struijk

    Geweldig om te zien dat deze ondernemer dit zo heeft opgebouwd!

Op Bezoek | Van Mossel-machine als hét perfecte voorbeeld op AM Remarketing Event | Automotive Online

Op Bezoek | Van Mossel-machine als hét perfecte voorbeeld op AM Remarketing Event

Remarketing • De ruim 250 bezoekers kijken de ogen uit bij de remarketing-fabriek van Van Mossel in Waalwijk tijdens het Automotive Remarketing Event. De zaken gaan goed bij Van Mossel en de occasionmarkt groeit, maar de restwaarden van elektrische auto’s “zijn uitdagend”, aldus Kees Berkhof.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
Eric Berkhof spreekt op het Automotive Remarketing Event. (Foto: Marcel Cazemier).

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Reacties

  • Kees Struijk

    Geweldig om te zien dat deze ondernemer dit zo heeft opgebouwd!