Grijs Verleden | Hoe Cadillac crashte in Europa

Grijs verleden • Wie zijn verleden niet kent, begrijpt heden nog toekomst. Daarom blikt AM in elk nummer terug op een belangrijke gebeurtenis in de autobranche. Aan de vooravond van een nieuw Europees Cadillac-offensief blikken we terug op hoe de Amerikanen in de vroege jaren van deze eeuw probeerden Europa te veroveren. Het zou de Duitse grootmachten op eigen terrein gaan bestrijden. Dat ging niet van een leien dakje.
Diederik Plug Diederik Plug

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Diederik Plug
Diederik Plug

Diederik Plug is freelance journalist. Hij schrijft af en toe artikelen voor Automotive en is daarnaast als eindredacteur betrokken bij de bladen van Mobility Media.

Grijs Verleden | Hoe Cadillac crashte in Europa | Automotive Online

Grijs Verleden | Hoe Cadillac crashte in Europa

Grijs verleden • Wie zijn verleden niet kent, begrijpt heden nog toekomst. Daarom blikt AM in elk nummer terug op een belangrijke gebeurtenis in de autobranche. Aan de vooravond van een nieuw Europees Cadillac-offensief blikken we terug op hoe de Amerikanen in de vroege jaren van deze eeuw probeerden Europa te veroveren. Het zou de Duitse grootmachten op eigen terrein gaan bestrijden. Dat ging niet van een leien dakje.
Diederik Plug Diederik Plug

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Diederik Plug
Diederik Plug

Diederik Plug is freelance journalist. Hij schrijft af en toe artikelen voor Automotive en is daarnaast als eindredacteur betrokken bij de bladen van Mobility Media.