Sjoerd Sonsma nieuwe aftersales development manager bij Profile

Profile • Sonsma maakt na ruim tien jaar de overstap van Leaseplan.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
(foto: Profile)

Profile stelt per 1 mei Sjoerd Sonsma aan als aftersales development manager. Hij wordt verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van het werkplaatsconcept van Profile, zo maakte de organisatie vandaag bekend.

Sonsma maakt na ruim tien jaar de overstap van Leaseplan, waar hij als netwerkmanager onder meer verantwoordelijk was voor de kwaliteit van het bij Leaseplan aangesloten netwerk van garagebedrijven.

“We zijn verheugd om Sjoerd Sonsma te verwelkomen in het team van Profile,” zegt Menno Kuipers, directeur Profile Car. “Zijn achtergrond in de automotive-sector en zijn bewezen staat van dienst in netwerkmanagement, kostenreductie en kwaliteitsverbetering sluiten perfect aan bij onze missie om de beste onderhoudsservice te bieden aan onze klanten.”

Sjoerd Sonsma over zijn nieuwe rol: “Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van het team bij Profile en samen te werken met de ondernemers aan de verdere ontwikkeling van hun reparatie en onderhoud product. Het is mijn doel om de dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen en bij te dragen aan de groei en het succes van Profile.”

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

Sjoerd Sonsma nieuwe aftersales development manager bij Profile | Automotive Online

Sjoerd Sonsma nieuwe aftersales development manager bij Profile

Profile • Sonsma maakt na ruim tien jaar de overstap van Leaseplan.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
(foto: Profile)

Profile stelt per 1 mei Sjoerd Sonsma aan als aftersales development manager. Hij wordt verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van het werkplaatsconcept van Profile, zo maakte de organisatie vandaag bekend.

Sonsma maakt na ruim tien jaar de overstap van Leaseplan, waar hij als netwerkmanager onder meer verantwoordelijk was voor de kwaliteit van het bij Leaseplan aangesloten netwerk van garagebedrijven.

“We zijn verheugd om Sjoerd Sonsma te verwelkomen in het team van Profile,” zegt Menno Kuipers, directeur Profile Car. “Zijn achtergrond in de automotive-sector en zijn bewezen staat van dienst in netwerkmanagement, kostenreductie en kwaliteitsverbetering sluiten perfect aan bij onze missie om de beste onderhoudsservice te bieden aan onze klanten.”

Sjoerd Sonsma over zijn nieuwe rol: “Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van het team bij Profile en samen te werken met de ondernemers aan de verdere ontwikkeling van hun reparatie en onderhoud product. Het is mijn doel om de dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen en bij te dragen aan de groei en het succes van Profile.”

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.