Van Ekris in Mijdrecht uitgeroepen tot beste Toyota-dealer van Nederland

Toyota • Jacob Schaap uit Lelystad wist het niveau van afgelopen jaar vast te houden en behaalde – net als vorig jaar – opnieuw de tweede positie.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
(v.l.n.r.): Eric Louwman (President Koninklijke Louwman Group), Calle van Ekris en Stefan van de Bilt (Automobielbedrijf Van Ekris). (foto: Louwman)

Toyota-dealer Van Ekris in Mijdrecht heeft de ‘Ichiban Best Retailer in Town Award 2024’ gewonnen. De prijs wordt jaarlijks toegekend aan de beste Toyota-dealer van Nederland.

Jacob Schaap uit Lelystad wist het niveau van afgelopen jaar vast te houden en behaalde – net als vorig jaar – opnieuw de tweede positie. Dit maakt importeur Louwman vandaag bekend.

Om de Ichiban Award te bemachtigen moet een dealer veel in huis hebben, meldt Louwman. ‘Naast het bieden van een fantastische klantenervaring zijn ook maatschappelijke betrokkenheid en goed werkgeverschap belangrijke elementen’.

“We zijn ontzettend trots op deze onderscheiding en zien het als een erkenning voor het harde werk en de toewijding van ons team”, vertelt vestigingscoördinator Stefan van de Bilt. “Het winnen van de Ichiban Award bevestigt ons streven naar continue verbetering en het leveren van een buitengewone ervaring aan al onze klanten.”

Ichiban is afgeleid van ‘Okyakusama Ichiban’, dat vrij vertaald uit het Japans ‘de klant staat voorop’ betekent. Ichiban betekent letterlijk ‘eerst’ of ‘nummer één’.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.