Parkeerproblemen door groei elektrisch wagenpark

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • S. Zwaving

  Ik vraag mij af hoeveel van die ev’s we “groen” kunnen opladen. Of moeten we al die oude kolen centrales maar weer opstarten. Ik denk dat we niet gek op moeten kijken wanneer ev rijders in de toekomst belast gaan worden voor emissie uitstoot bij derden.

 • Appie Oortgiesen

  Ik kom vaak parkeerplaatsen tegen met een laadpaal, maar daar staat meestal een benzineslurper geparkeerd.
  Wil ik mijn elektrische auto dan opladen, dan moet ik maar op de stoep gaan staan om vervolgens een bekeuring te krijgen.
  Oorzaak!!!!
  De gemeenten schaffen een laadpaal aan van ons belastinggeld om lekker dik te doen”kijk eens wat we lekker groen bezig zijn”maar ze verzuimen om een onderbord te plaatsen waar op staat üitsluitend voor elektrische voertuigen”.
  Als ze dit nu eens wel deden, dan konden ze hier ook bekeuringen uitdelen om zodoende geld binnen te halen voor nog meer laadpalen, en ik kan dan mischien eindelijk van deze gebruik maken.
  Dus elektrische rijders opgelet.
  Wanneer u een laadpaal tegenkomt waar een benzineslurper voor geparkeerd staat, dien een klacht in bij de betreffende gemeente om het elektrische rijden eindelijk van de grond te krijgen.