VW-baas: ‘Wij gaan niet meedoen aan prijzenoorlog met Tesla’

Volkswagen • Wij willen EV-marktleider worden door winstgevende groei, niet door prijsverlagingen, aldus Oliver Blume.
Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Chairman of the Volkswagen Group Board of Management and Chairman of the Executive Board of Porsche AG

Volkswagen Group is niet van plan om zijn EV’s met kortingen te gaan aanbieden om daarmee te reageren op de recente prijsverlagingen van Tesla. Dat meldde Oliver Blume, ceo van Volkswagen Group aan de Frankfurter Allgemeine.

Winstgevend

Volgens Blume heeft VW een duidelijke prijsstrategie en richt het bedrijf zich op betrouwbaarheid. Wij willen marktleider worden met EV’s door winstgevende groei en niet door prijsverlagingen en een prijzenoorlog met Tesla, meent Blume.

Eerder maakte Renault al bekend niet op de prijsverlagingen van Tesla te reageren.

VW-baas: ‘Wij gaan niet meedoen aan prijzenoorlog met Tesla’ | Automotive Online

VW-baas: ‘Wij gaan niet meedoen aan prijzenoorlog met Tesla’

Volkswagen • Wij willen EV-marktleider worden door winstgevende groei, niet door prijsverlagingen, aldus Oliver Blume.
Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Chairman of the Volkswagen Group Board of Management and Chairman of the Executive Board of Porsche AG

Volkswagen Group is niet van plan om zijn EV’s met kortingen te gaan aanbieden om daarmee te reageren op de recente prijsverlagingen van Tesla. Dat meldde Oliver Blume, ceo van Volkswagen Group aan de Frankfurter Allgemeine.

Winstgevend

Volgens Blume heeft VW een duidelijke prijsstrategie en richt het bedrijf zich op betrouwbaarheid. Wij willen marktleider worden met EV’s door winstgevende groei en niet door prijsverlagingen en een prijzenoorlog met Tesla, meent Blume.

Eerder maakte Renault al bekend niet op de prijsverlagingen van Tesla te reageren.