Vinfast werkt met Shell samen bij het laden

Redactie Redactie
• Laatste update:
De bedrijven gaan samenwerken in Nederland, Duitsland en Frankrijk. (Foto: Shell)

Shell Recharge Solutions en Vinfast gaan met elkaar samenwerken. Hiermee wordt zowel de entree van Vinfast op de Europese markt, als de missie van Shell Recharge Solutions om meer schoner vervoer mogelijk te maken werkelijkheid, aldus een persbericht.

De samenwerking betreft voornamelijk de levering van geavanceerde thuislaadpunten en -diensten aan Vinfast-klanten in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Door de samenwerking kunnen klanten met behulp van de Vinfast-app gemakkelijk thuislaadapparatuur en -installatie van Shell Recharge Solutions regelen.”We zijn er trots op dat we zijn gekozen als partner van Vinfast om thuisladen in onder meer Nederland te stimuleren,” zegt Melanie Lane, ceo van Shell Recharge Solutions Europa.

“Vinfast voerde een uitgebreid evaluatieproces uit om de beste partner in thuislaadoplosingen te selecteren. Het was duidelijk dat de kant-en-klare pakketten die Shell Recharge Solutions levert, onze klanten een optimale thuislaadervaring bieden. Hiermee kunnen we onze klanten geruststellen dat de overstap op hun nieuwe elektrische voertuig zo soepel mogelijk verloopt,” aldus Ho Thanh Huong, ceo van Vinfast in Europa.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Vinfast werkt met Shell samen bij het laden | Automotive Online

Vinfast werkt met Shell samen bij het laden

Redactie Redactie
• Laatste update:
De bedrijven gaan samenwerken in Nederland, Duitsland en Frankrijk. (Foto: Shell)

Shell Recharge Solutions en Vinfast gaan met elkaar samenwerken. Hiermee wordt zowel de entree van Vinfast op de Europese markt, als de missie van Shell Recharge Solutions om meer schoner vervoer mogelijk te maken werkelijkheid, aldus een persbericht.

De samenwerking betreft voornamelijk de levering van geavanceerde thuislaadpunten en -diensten aan Vinfast-klanten in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Door de samenwerking kunnen klanten met behulp van de Vinfast-app gemakkelijk thuislaadapparatuur en -installatie van Shell Recharge Solutions regelen.”We zijn er trots op dat we zijn gekozen als partner van Vinfast om thuisladen in onder meer Nederland te stimuleren,” zegt Melanie Lane, ceo van Shell Recharge Solutions Europa.

“Vinfast voerde een uitgebreid evaluatieproces uit om de beste partner in thuislaadoplosingen te selecteren. Het was duidelijk dat de kant-en-klare pakketten die Shell Recharge Solutions levert, onze klanten een optimale thuislaadervaring bieden. Hiermee kunnen we onze klanten geruststellen dat de overstap op hun nieuwe elektrische voertuig zo soepel mogelijk verloopt,” aldus Ho Thanh Huong, ceo van Vinfast in Europa.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.