Hyundai-directeur: leaserijder gefixeerd op bijtelling

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Dennis

  Goh, wat een inzicht.

 • Peter Hagemans

  Sjonge wat een minachting voor de klant! Alsof die niet kan rekenen…
  Of zeg je dit omdat je geen 14 of 20% auto\’s met een lagere catalogisprijs hebt?

 • Sjoerd van Esch

  Wat ik nou zo frappant vind aan dit verhaal is enerzijds dat de heer Kwaad enerzijds helemaal gelijk heeft met betrekking tot de fixatie op de bijtellingspercentages bij de zakelijke berijder. Anderzijds kan ik, marktbreed, de niet aflatende fixatie van de automobielfabrikanten in hun marketingboodschappen op die 10-12% van het totale wagenpark in Nederland niet volgen. Er is nog een wereld te winnen bij die 88-90% overige automobilisten in NL. Wellicht een ideetje om het eens anders aan te gaan vliegen en minder afhankelijk te worden. De heer Kwaad heeft in ieder geval de eerste stap al gezet, dat verdient bewondering.

 • Monique Bakx

  Wat een gezeur altijd over die bijtelling. Ik denk dat ik straks lekker een 80% bijtelling bak ga rijden die ik net zoals m’n man niet betaal omdat we nog een simpele in de garage hebben staan voor privé.