Zeeuw&Zeeuw koopt Hyundai Noteboom

Overname • Met deze overname breidt Zeeuw&Zeeuw zijn netwerk uit naar vier Hyundai-vestigingen.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Van links naar rechts: Micha Roco (Directeur Zeeuw&Zeeuw Hyundai), Frans Ober (Directeur Hyundai Noteboom), Jan Hofstede (ceo Zeeuw& Zeeuw), Marie-Lise Zeeuw (mede eigenaar Zeeuw&Zeeuw)

Dealerholding Zeeuw&Zeeuw koopt Hyundai Noteboom, dat nu nog onderdeel is van Autobinck Group. Dat melden de bedrijven.

De twee vestigingen in Barendrecht en Spijkenisse gaat in augustus verder onder de naam Zeeuw&Zeeuw. Alle medewerkers blijven bij het bedrijf werkzaam.

Met deze overname breidt Zeeuw&Zeeuw zijn netwerk uit naar vier Hyundai-vestigingen, waarmee het bedrijf zijn aanwezigheid in de regio Rotterdam versterkt. “Mede dankzij de groei van het merk en de komende nieuwe technische innovaties en modellen, zien wij veel potentie in Hyundai,” aldus Jan Hofstede, ceo van Zeeuw&Zeeuw.

“Zeeuw&Zeeuw is ook een familiebedrijf en deelt onze waarden van klanttevredenheid en kwaliteit. We hebben er alle vertrouwen in dat Zeeuw&Zeeuw deze waarden blijft waarborgen,” zegt Frans Ober, directeur van Hyundai Noteboom. Noteboom gaat wel door met de Citroën-activiteiten. Over de Mitsubishi-activiteiten zijn de importeur en Zeeuw&Zeeuw nog in gesprek.

Zeeuw&Zeeuw werd in 1954 is opgericht en heeft met de overname van Hyundai
Noteboom 40 vestigingen, verspreid over Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. Het bedrijf staat op plek 8 in de Automotive Dealerholding Top 60.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.