Hyundai bouwt nieuw onderzoekscentrum in Duitsland

Hyundai • Het onderzoekscentrum omvat volgens Hyundai de grootste testfaciliteiten van de fabrikant.
Redactie Redactie
Hyundai
(Foto: Hyundai)

Hyundai gaat voor de Europese onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten (R&D) een nieuw complex bouwen in het Duitse Rüsselsheim, zo heeft de fabrikant bekendgemaakt. Het R&D-centrum, tussen de steden Frankfurt en Mainz, opent naar verwachting in 2025 zijn deuren.

Het vernieuwde onderzoekscentrum beslaat 25 duizend vierkante meter en zorgt voor een verdubbeling van de kantoor- en laboratoriumruimte ten opzichte van het huidige onderkomen. Het Hyundai Motor Europe Technical Center, dat gaat zetelen in het nieuwe complex, gaat zich hier naar eigen zeggen focussen op geavanceerde hernieuwbare energiesystemen.

Het nieuwe lab zal zich volgens Hyundai richten op technologische innovaties in de automotive, zoals de ontwikkeling van geavanceerde rijhulpsystemen, slimme infotainmentfuncties en elektrificatie. Het onderzoekscentrum omvat volgens Hyundai de grootste testfaciliteiten van de fabrikant.

Hyundai gaf vorige maand ook het startschot voor de bouw van een fabriek voor elektrische auto’s in de Zuid-Koreaanse stad Ulsan.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Hyundai bouwt nieuw onderzoekscentrum in Duitsland | Automotive Online

Hyundai bouwt nieuw onderzoekscentrum in Duitsland

Hyundai • Het onderzoekscentrum omvat volgens Hyundai de grootste testfaciliteiten van de fabrikant.
Redactie Redactie
Hyundai
(Foto: Hyundai)

Hyundai gaat voor de Europese onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten (R&D) een nieuw complex bouwen in het Duitse Rüsselsheim, zo heeft de fabrikant bekendgemaakt. Het R&D-centrum, tussen de steden Frankfurt en Mainz, opent naar verwachting in 2025 zijn deuren.

Het vernieuwde onderzoekscentrum beslaat 25 duizend vierkante meter en zorgt voor een verdubbeling van de kantoor- en laboratoriumruimte ten opzichte van het huidige onderkomen. Het Hyundai Motor Europe Technical Center, dat gaat zetelen in het nieuwe complex, gaat zich hier naar eigen zeggen focussen op geavanceerde hernieuwbare energiesystemen.

Het nieuwe lab zal zich volgens Hyundai richten op technologische innovaties in de automotive, zoals de ontwikkeling van geavanceerde rijhulpsystemen, slimme infotainmentfuncties en elektrificatie. Het onderzoekscentrum omvat volgens Hyundai de grootste testfaciliteiten van de fabrikant.

Hyundai gaf vorige maand ook het startschot voor de bouw van een fabriek voor elektrische auto’s in de Zuid-Koreaanse stad Ulsan.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.