Stern-dealerschappen verder onder naam Stern

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Arend was het merk voor de Renault-activiteiten. (Foto: Stern)

Alle dealerbedrijven van de Stern Groep gaan door onder de naam Stern. Dat meldt het bedrijf. De naamswijziging gaat dit jaar in. De bekende Stern-namen Ardea, Arend, Durmi, Havik, Jager, Svala en Vireo verdwijnen. Heron verdween al na de overname van het bedrijf door Broekhuis Groep. Het bedrijf voert in totaal 17 merken. 

Stern meldde eerder deze maand over voldoende financiële reserves te beschikken om ook een langdurige coronacrisis door te kunnen komen. De fusiegesprekken met het Zweedse Hedin zijn opgeschort.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Stern-dealerschappen verder onder naam Stern | Automotive Online

Stern-dealerschappen verder onder naam Stern

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Arend was het merk voor de Renault-activiteiten. (Foto: Stern)

Alle dealerbedrijven van de Stern Groep gaan door onder de naam Stern. Dat meldt het bedrijf. De naamswijziging gaat dit jaar in. De bekende Stern-namen Ardea, Arend, Durmi, Havik, Jager, Svala en Vireo verdwijnen. Heron verdween al na de overname van het bedrijf door Broekhuis Groep. Het bedrijf voert in totaal 17 merken. 

Stern meldde eerder deze maand over voldoende financiële reserves te beschikken om ook een langdurige coronacrisis door te kunnen komen. De fusiegesprekken met het Zweedse Hedin zijn opgeschort.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.