Hongqi opent nieuwe vestiging in Schiedam

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Deze maand worden de eerste verkochte auto’s aan klanten geleverd. (Foto: Hongqi)

Stern Premium Cars heeft een tweede Hongqi vestiging geopend in Schiedam. Stern Premium Cars, vanaf 1 januari 2023 Hedin Premium Car, is importeur en exclusief dealer in Nederland voor het automerk Hongqi. Het merk heeft al een vestiging in Houten. Dat laat het bedrijf weten in een persbericht.

Het is de bedoeling dat er volgend jaar nog twee vestigingen aan het netwerk worden toegevoegd, een in de regio  Eindhoven en in een nog nader te bepalen regio. Stern is ook actief met in de aftersales-diensten voor het merk en services, zoals een proefrit op locatie en haal- en brengservice bij onderhoudsbeurten. Hongqi is een van de 27 nieuwe merken op de Europese markt, bekijk ze hier.

E-HS9

Eind september introduceerde Hongqi zijn eerste model op de Nederlandse markt: de E-HS9, een volledig elektrische premium suv. Deze maand worden de eerste verkochte auto’s aan klanten geleverd.

Eind 2023 en begin 2024 worden er naar verwachting nog twee nieuwe modellen van het  merk geïntroduceerd op de Nederlandse markt.

Hongqi opent nieuwe vestiging in Schiedam | Automotive Online

Hongqi opent nieuwe vestiging in Schiedam

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Deze maand worden de eerste verkochte auto’s aan klanten geleverd. (Foto: Hongqi)

Stern Premium Cars heeft een tweede Hongqi vestiging geopend in Schiedam. Stern Premium Cars, vanaf 1 januari 2023 Hedin Premium Car, is importeur en exclusief dealer in Nederland voor het automerk Hongqi. Het merk heeft al een vestiging in Houten. Dat laat het bedrijf weten in een persbericht.

Het is de bedoeling dat er volgend jaar nog twee vestigingen aan het netwerk worden toegevoegd, een in de regio  Eindhoven en in een nog nader te bepalen regio. Stern is ook actief met in de aftersales-diensten voor het merk en services, zoals een proefrit op locatie en haal- en brengservice bij onderhoudsbeurten. Hongqi is een van de 27 nieuwe merken op de Europese markt, bekijk ze hier.

E-HS9

Eind september introduceerde Hongqi zijn eerste model op de Nederlandse markt: de E-HS9, een volledig elektrische premium suv. Deze maand worden de eerste verkochte auto’s aan klanten geleverd.

Eind 2023 en begin 2024 worden er naar verwachting nog twee nieuwe modellen van het  merk geïntroduceerd op de Nederlandse markt.