Naam Stern verdwijnt: ‘Alles wordt Hedin’

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
Stern wordt Hedin. (Foto: Stern)

Stern verandert de naam door het hele bedrijf in Hedin Automotive. Dit heeft ceo Eddy Haesendonck aan AM laten weten. De overname van Stern door het Zweedse bedrijf werd begin dit jaar afgerond, maar de naam bleef aanvankelijk bestaan.

Haesendonk zegt erover: “Stern is sinds 15 maart onderdeel van de Hedin Mobility Group. Gezien het feit dat Stern een heel grote footprint heeft, wilden we natuurlijk niet meteen de naam veranderen, want niemand kende Hedin in Nederland. Maar we zijn inmiddels wel gestart met deze transitie. We hebben de ambitie om alles wat digitaal is voor kerst te re-branden naar Hedin Automotive. Ook zijn wel al begonnen met de fysieke dragers van het merk. Onze nieuwe JLR-vestiging in Alkmaar is al Hedin Automotive. We willen uiterlijk aan het einde van het eerste kwartaal van 2023 de volledige re-branding gedaan hebben. We willen een sterke klantpropositie hebben die verwachtingen van elk type klant inlost. Alles wordt Hedin.”

In de volgende AM staat een groot interview met de Belgische ceo. Dit magazine komt op 25 november uit.

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.

Naam Stern verdwijnt: ‘Alles wordt Hedin’ | Automotive Online

Naam Stern verdwijnt: ‘Alles wordt Hedin’

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
Stern wordt Hedin. (Foto: Stern)

Stern verandert de naam door het hele bedrijf in Hedin Automotive. Dit heeft ceo Eddy Haesendonck aan AM laten weten. De overname van Stern door het Zweedse bedrijf werd begin dit jaar afgerond, maar de naam bleef aanvankelijk bestaan.

Haesendonk zegt erover: “Stern is sinds 15 maart onderdeel van de Hedin Mobility Group. Gezien het feit dat Stern een heel grote footprint heeft, wilden we natuurlijk niet meteen de naam veranderen, want niemand kende Hedin in Nederland. Maar we zijn inmiddels wel gestart met deze transitie. We hebben de ambitie om alles wat digitaal is voor kerst te re-branden naar Hedin Automotive. Ook zijn wel al begonnen met de fysieke dragers van het merk. Onze nieuwe JLR-vestiging in Alkmaar is al Hedin Automotive. We willen uiterlijk aan het einde van het eerste kwartaal van 2023 de volledige re-branding gedaan hebben. We willen een sterke klantpropositie hebben die verwachtingen van elk type klant inlost. Alles wordt Hedin.”

In de volgende AM staat een groot interview met de Belgische ceo. Dit magazine komt op 25 november uit.

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.