Stern keert 5,4 miljoen dividend uit

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ook wordt 4 miljoen euro toegevoegd aan de reserves van de onderneming. Stern heeft zijn dividendbeleid aangepast en laat zich nu leiden door de zogenoemde oversolvabiliteit, het bedrag dat overblijft nadat de gewenste solvabiliteit is bereikt.

“Die oversolvabiliteit kwam uit op 9,4 miljoen euro”, aldus Loes van Dalen van Stern. Vorig jaar keerde Stern zijn dividend deels contant en deels in aandelen uit. Aandeelhouders konden toen 0,70 euro per aandeel in contanten en 0,30 euro in aandelen tegemoet zien.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Stern keert 5,4 miljoen dividend uit | Automotive Online

Stern keert 5,4 miljoen dividend uit

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ook wordt 4 miljoen euro toegevoegd aan de reserves van de onderneming. Stern heeft zijn dividendbeleid aangepast en laat zich nu leiden door de zogenoemde oversolvabiliteit, het bedrag dat overblijft nadat de gewenste solvabiliteit is bereikt.

“Die oversolvabiliteit kwam uit op 9,4 miljoen euro”, aldus Loes van Dalen van Stern. Vorig jaar keerde Stern zijn dividend deels contant en deels in aandelen uit. Aandeelhouders konden toen 0,70 euro per aandeel in contanten en 0,30 euro in aandelen tegemoet zien.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.