Van der Kwast: minder Fiat bij Stern

Redactie Redactie
• Laatste update:

Van der Kwast vindt dat de importeur voor een lastige taak staat. “Hoe de importeur met Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Chrysler en Jeep de boel moet gaan managen… nou, ik ben benieuwd. Te veel verschillende merken binnen een huis, het lijkt mij onmogelijk”, aldus Van der Kwast.

Van der Kwast is voorstander van het Toyota- en Lexus-model; een premium- en een volumemerk. “Overzichtelijk en strak. Te veel merken zorgt voor verwarring en drukt te zwaar op het marketingbudget. Kijk naar de VW-groep, zoveel merken is uiteindelijk niet vol te houden.

In het interview geeft Van der Kwast verder aan dat hij graag BMW zou toevoegen aan het merkportfolio van Stern. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.