EK-vlaggetjes zijn benzineslurpers

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Ivar Volder

    Air-co’s, schuifdaken, open ramen, cabrio’s, brede banden, aanhangwagens, verkeerd afgestelde verkeerslichten: allemaal hetzelfde probleem. Maar wie rijdt er in dit van files vergeven land nog harder dan 70?

  • Beckers JM

    Tja, wij Belgen hoeven ons hier n en de komende jaren geen zorgen over te maken.