Interview Jan Huitema (VVD) | Friese melkboer werd Brusselse benzinebeul

Interview •
Niemand had tien jaar geleden kunnen denken dat een VVD’er het doodvonnis van de verbrandingsmotor zou tekenen. Toch deed Jan Huitema precies dat. “Fabrikanten maakten mij duidelijk: wij gaan er niet voor liggen.”
Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
Jan Huitema was hoofdonderhandelaar namens de commissie voor milieu, volksgezondheid en voedsel van het Europees Parlement die het verbod op ICE-nieuwverkoop doordrukt. [Beeld: Annelot Dribel]

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.

Interview Jan Huitema (VVD) | Friese melkboer werd Brusselse benzinebeul | Automotive Online

Interview Jan Huitema (VVD) | Friese melkboer werd Brusselse benzinebeul

Interview •
Niemand had tien jaar geleden kunnen denken dat een VVD’er het doodvonnis van de verbrandingsmotor zou tekenen. Toch deed Jan Huitema precies dat. “Fabrikanten maakten mij duidelijk: wij gaan er niet voor liggen.”
Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
Jan Huitema was hoofdonderhandelaar namens de commissie voor milieu, volksgezondheid en voedsel van het Europees Parlement die het verbod op ICE-nieuwverkoop doordrukt. [Beeld: Annelot Dribel]

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.