Renault blijft trouw aan autoshows

Renault • Na het succes van de IAA Mobility in München heeft Renault zich ook aangemeld voor Genève en Parijs.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Grote drukte op de Autosalon van Genève (foto: Shutterstock)

Renault heeft aangekondigd dat het concern zal deelnemen aan de Autosalon van Genève in februari 2024 en aan en de Autoshow van Parijs in oktober 2024. Daar worden de merken Renault, Dacia, Alpine en Mobilize gepresenteerd.

Als reden geeft Renault dat de beurs IAA Mobility in München zo’n groot succes was. Daar moest het merk zich verweren tegen een invasie van elektrische Chinese nieuwkomers. In tegenstelling tot veel andere Europese merken is Renault de Autobeurzen altijd trouw gebleven. Dit jaar vond de Autosalon van Geneve plaats in Qatar. Volgend jaar komt er weer een beurs in Genève, maar waarschijnlijk wel in afgeslankte vorm.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Renault blijft trouw aan autoshows | Automotive Online

Renault blijft trouw aan autoshows

Renault • Na het succes van de IAA Mobility in München heeft Renault zich ook aangemeld voor Genève en Parijs.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Grote drukte op de Autosalon van Genève (foto: Shutterstock)

Renault heeft aangekondigd dat het concern zal deelnemen aan de Autosalon van Genève in februari 2024 en aan en de Autoshow van Parijs in oktober 2024. Daar worden de merken Renault, Dacia, Alpine en Mobilize gepresenteerd.

Als reden geeft Renault dat de beurs IAA Mobility in München zo’n groot succes was. Daar moest het merk zich verweren tegen een invasie van elektrische Chinese nieuwkomers. In tegenstelling tot veel andere Europese merken is Renault de Autobeurzen altijd trouw gebleven. Dit jaar vond de Autosalon van Geneve plaats in Qatar. Volgend jaar komt er weer een beurs in Genève, maar waarschijnlijk wel in afgeslankte vorm.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.