Antwan van Esch nieuwe verkoopdirecteur Doyen Nederland

Doyen • Van Esch werkt al 25 jaar in de sector.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
Antwan van Esch (Foto: Doyen).

Antwan van Esch is per 1 mei gestart als sales director bij Doyen Auto Nederland. Dat maakt het bedrijf bekend in een persbericht.

Daarmee volgt hij Kees Willemsen op die per 1 februari is gestart bij Nexus Automotive Nederland.

‘Samen met zijn team zal Van Esch ernaar streven de plaats van Doyen Auto in de Nederlandse markt naar hetzelfde niveau te brengen als in België, Luxemburg en Frankrijk’, aldus Doyen. “Ik kijk ernaar uit om met de steun van ons moederbedrijf ons marktaandeel verder uit te breiden”, zegt Van Esch.

“Met Van Esch halen we een professional in huis die in het verleden meermaals bewezen heeft in woelige wateren een schip recht te kunnen houden om er nadien vaart achter te zetten”, zegt Tim de Vleeschauwer, sales director Doyen Benelux.

Van Esch werkt al 25 jaar in de automotive. Hij begon op de werkvloer en heeft diverse commerciële functies bekleed, onder andere bij LKQ Fource.

In de verzadigde Nederlandse markt ziet Doyen groeimogelijkheden, zonder dat het bedrijf daar gelijk een getal aan wil hangen. “We hebben meer te winnen dan te verliezen”, zegt Doyen-ceo Patrice Astor. Lees hier een reportage.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Antwan van Esch nieuwe verkoopdirecteur Doyen Nederland | Automotive Online

Antwan van Esch nieuwe verkoopdirecteur Doyen Nederland

Doyen • Van Esch werkt al 25 jaar in de sector.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
Antwan van Esch (Foto: Doyen).

Antwan van Esch is per 1 mei gestart als sales director bij Doyen Auto Nederland. Dat maakt het bedrijf bekend in een persbericht.

Daarmee volgt hij Kees Willemsen op die per 1 februari is gestart bij Nexus Automotive Nederland.

‘Samen met zijn team zal Van Esch ernaar streven de plaats van Doyen Auto in de Nederlandse markt naar hetzelfde niveau te brengen als in België, Luxemburg en Frankrijk’, aldus Doyen. “Ik kijk ernaar uit om met de steun van ons moederbedrijf ons marktaandeel verder uit te breiden”, zegt Van Esch.

“Met Van Esch halen we een professional in huis die in het verleden meermaals bewezen heeft in woelige wateren een schip recht te kunnen houden om er nadien vaart achter te zetten”, zegt Tim de Vleeschauwer, sales director Doyen Benelux.

Van Esch werkt al 25 jaar in de automotive. Hij begon op de werkvloer en heeft diverse commerciële functies bekleed, onder andere bij LKQ Fource.

In de verzadigde Nederlandse markt ziet Doyen groeimogelijkheden, zonder dat het bedrijf daar gelijk een getal aan wil hangen. “We hebben meer te winnen dan te verliezen”, zegt Doyen-ceo Patrice Astor. Lees hier een reportage.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.