Verhoeven (Stellantis Financial Services): ‘Het is een bloederige markt, zeg ik weleens’

Stellantis • Na de totstandkoming van Stellantis twee jaar geleden werd al snel besloten om de koers van de lease- en financedivisie te verleggen. Het doel: een groter marktaandeel in een hevig concurrerende Nederlandse lease- en financieringsmarkt. “Een bloederige markt”, zegt Sophieke Verhoeven, ceo Stellantis FS Nederland, in een interview met AM.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
Sophie Verhoeven ziet dat 'elke euro telt' in de leasemarkt. (Foto: Stellantis)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Verhoeven (Stellantis Financial Services): ‘Het is een bloederige markt, zeg ik weleens’ | Automotive Online

Verhoeven (Stellantis Financial Services): ‘Het is een bloederige markt, zeg ik weleens’

Stellantis • Na de totstandkoming van Stellantis twee jaar geleden werd al snel besloten om de koers van de lease- en financedivisie te verleggen. Het doel: een groter marktaandeel in een hevig concurrerende Nederlandse lease- en financieringsmarkt. “Een bloederige markt”, zegt Sophieke Verhoeven, ceo Stellantis FS Nederland, in een interview met AM.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
Sophie Verhoeven ziet dat 'elke euro telt' in de leasemarkt. (Foto: Stellantis)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.