ALD leasingpartner Xpeng

ALD • Naar verwachting worden medio 2023 de eerste private en zakelijke lease-auto’s afgeleverd.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
(Foto: Xpeng).

Het Chinese automerk Xpeng is in Europa een samenwerking aangegaan met ALD Automotive. In Nederland is ALD verantwoordelijk voor alle private en zakelijke leasecontracten van Xpeng.

Pravin Chaturi, partnerships director bij ALD Automotive Nederland, kijkt uit naar de samenwerking. “Chinese automerken zijn in staat financieel haalbare alternatieven van goede kwaliteit op de markt te brengen. Het zijn hele innovatieve merken die de mobiliteitswereld toch een beetje op zijn kop zetten. We zijn trots dat we Xpeng aan onze portefeuille toe kunnen voegen.”

Ook Guido Pot, deputy managing director van Xpeng Benelux, is enthousiast over de samenwerking. “Met de zakelijke rijder en ondernemer als belangrijke doelgroep in het achterhoofd, zijn we blij met ALD Automotive als partner voor Xpeng Lease in Nederland.”

Xpeng is een van de ruim 30 nieuwkomers op de Nederlandse markt. Bekijk hier het overzicht van AM, inclusief beoordeling van de slagingskans op de Nederlandse markt.

Het merk levert nu twee modellen. Sedan P7 is verkrijgbaar vanaf 49.990 euro, suv G9 vanaf 57.990 euro.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

ALD leasingpartner Xpeng | Automotive Online

ALD leasingpartner Xpeng

ALD • Naar verwachting worden medio 2023 de eerste private en zakelijke lease-auto’s afgeleverd.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
(Foto: Xpeng).

Het Chinese automerk Xpeng is in Europa een samenwerking aangegaan met ALD Automotive. In Nederland is ALD verantwoordelijk voor alle private en zakelijke leasecontracten van Xpeng.

Pravin Chaturi, partnerships director bij ALD Automotive Nederland, kijkt uit naar de samenwerking. “Chinese automerken zijn in staat financieel haalbare alternatieven van goede kwaliteit op de markt te brengen. Het zijn hele innovatieve merken die de mobiliteitswereld toch een beetje op zijn kop zetten. We zijn trots dat we Xpeng aan onze portefeuille toe kunnen voegen.”

Ook Guido Pot, deputy managing director van Xpeng Benelux, is enthousiast over de samenwerking. “Met de zakelijke rijder en ondernemer als belangrijke doelgroep in het achterhoofd, zijn we blij met ALD Automotive als partner voor Xpeng Lease in Nederland.”

Xpeng is een van de ruim 30 nieuwkomers op de Nederlandse markt. Bekijk hier het overzicht van AM, inclusief beoordeling van de slagingskans op de Nederlandse markt.

Het merk levert nu twee modellen. Sedan P7 is verkrijgbaar vanaf 49.990 euro, suv G9 vanaf 57.990 euro.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.