Op Bezoek | Xpeng en Emil Frey beginnen vol goede moed aan zware reis

Xpeng • Gisteren werd de Xpeng-vestiging van Emil Frey in Rotterdam geopend. Na een afgeblazen verkoopstart vorig jaar, is het voor Xpeng en Emil Frey nu menens. Met twee serieuze en goed geprijsde modellen (de P7 en G9) en een gemotiveerde agent, wil het merk zich nestelen op de Europese markt. Maar er wacht de Chinezen een lange, zware strijd voor dit doel bereikt is.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Simon Luijckx (links), Guido Pot (midden) en Elvis Chang (Xpeng toosten op de opening. (Foto: Xpeng)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Op Bezoek | Xpeng en Emil Frey beginnen vol goede moed aan zware reis | Automotive Online

Op Bezoek | Xpeng en Emil Frey beginnen vol goede moed aan zware reis

Xpeng • Gisteren werd de Xpeng-vestiging van Emil Frey in Rotterdam geopend. Na een afgeblazen verkoopstart vorig jaar, is het voor Xpeng en Emil Frey nu menens. Met twee serieuze en goed geprijsde modellen (de P7 en G9) en een gemotiveerde agent, wil het merk zich nestelen op de Europese markt. Maar er wacht de Chinezen een lange, zware strijd voor dit doel bereikt is.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Simon Luijckx (links), Guido Pot (midden) en Elvis Chang (Xpeng toosten op de opening. (Foto: Xpeng)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.