GRID.com EV-laadapp biedt EV-rijders overzicht in de prijzenjungle

Advertorial • GRID.com biedt elektrische auto’s toegang tot het grootste openbare netwerk van laadpalen in Europa, met wereldwijd zelfs +/- 1 miljoen oplaadpunten, waarbij men middels een intelligente assistent de gebruiker altijd naar de snelste, dichtstbijzijnde en voordeligste oplaadpunt loodst. Dit kan tot wel factor 2 in prijs of snelheid schelen bij dezelfde eindbestemming, claimt het bedrijf.
Albert-Jan Cornelissen Albert-Jan Cornelissen
• Laatste update:
Foto: GRID.com

Oplaadpunten

Nu bieden alle laadapps een overzicht van laders in de buurt, maar bij GRID gaan ze net even wat verder. “Op basis van het gewenste eindpunt analyseren we alle mogelijkheden en voeren we geavanceerde calculaties uit tussen het optimum van afstand, prijs en snelheid”, aldus een woordvoerder van het bedrijf. “We navigeren onze klanten automatisch naar de beste match of geven onze klant de keuze om op basis van een gepersonaliseerde gerangschikte lijst de voor hem of haar beste opties. Nu gaat GRID zo ver dat ze ook controleren of je laadpas wel werkt op de oplaadpunten naar keuze.” GRID zit boordevol handige functies zodat je in een noodgeval altijd nog een laadpaal weet te vinden en je kunt bovendien je trips van tevoren plannen.
Zo wordt de gebruiker compleet ontzorgd en krijgt de gebruiker altijd de beste deal.

Geen laadstress tijdens ritten naar het buitenland

Langere reizen naar bijvoorbeeld het buitenland kunnen met een elektrische auto een enorme uitdaging zijn, denk aan laders die niet op de aangegeven positie aanwezig zijn, laadpassen die niet werken, lange wachttijden, overdreven hoge prijzen, om slechts enkele voorbeelden te noemen. Door het live gemonitorde netwerk van +/- 1 miljoen laadpunten wereldwijd is de intelligente GRID-app zelfs in staat om voor lange reizen een reis met meerdere laadstops in te plannen met onderweg exact de juiste laders voor de klant waar men snel en zeer voordelig kunt laden met de laadpas, zonder wachttijden. Mocht er onderweg een file, vertraging of toch een rij ontstaan bij het (snel)laadpunt, dan komt GRID automatisch met een betere optie.

Benieuwd hoeveel irritatie, tijd en geld je kan besparen?

Dan raden we je vooral aan GRID.com als EV-navigatie eens te proberen.

Meer lezen over laadapps

GRID.com EV-laadapp biedt EV-rijders overzicht in de prijzenjungle | Automotive Online

GRID.com EV-laadapp biedt EV-rijders overzicht in de prijzenjungle

Advertorial • GRID.com biedt elektrische auto’s toegang tot het grootste openbare netwerk van laadpalen in Europa, met wereldwijd zelfs +/- 1 miljoen oplaadpunten, waarbij men middels een intelligente assistent de gebruiker altijd naar de snelste, dichtstbijzijnde en voordeligste oplaadpunt loodst. Dit kan tot wel factor 2 in prijs of snelheid schelen bij dezelfde eindbestemming, claimt het bedrijf.
Albert-Jan Cornelissen Albert-Jan Cornelissen
• Laatste update:
Foto: GRID.com

Oplaadpunten

Nu bieden alle laadapps een overzicht van laders in de buurt, maar bij GRID gaan ze net even wat verder. “Op basis van het gewenste eindpunt analyseren we alle mogelijkheden en voeren we geavanceerde calculaties uit tussen het optimum van afstand, prijs en snelheid”, aldus een woordvoerder van het bedrijf. “We navigeren onze klanten automatisch naar de beste match of geven onze klant de keuze om op basis van een gepersonaliseerde gerangschikte lijst de voor hem of haar beste opties. Nu gaat GRID zo ver dat ze ook controleren of je laadpas wel werkt op de oplaadpunten naar keuze.” GRID zit boordevol handige functies zodat je in een noodgeval altijd nog een laadpaal weet te vinden en je kunt bovendien je trips van tevoren plannen.
Zo wordt de gebruiker compleet ontzorgd en krijgt de gebruiker altijd de beste deal.

Geen laadstress tijdens ritten naar het buitenland

Langere reizen naar bijvoorbeeld het buitenland kunnen met een elektrische auto een enorme uitdaging zijn, denk aan laders die niet op de aangegeven positie aanwezig zijn, laadpassen die niet werken, lange wachttijden, overdreven hoge prijzen, om slechts enkele voorbeelden te noemen. Door het live gemonitorde netwerk van +/- 1 miljoen laadpunten wereldwijd is de intelligente GRID-app zelfs in staat om voor lange reizen een reis met meerdere laadstops in te plannen met onderweg exact de juiste laders voor de klant waar men snel en zeer voordelig kunt laden met de laadpas, zonder wachttijden. Mocht er onderweg een file, vertraging of toch een rij ontstaan bij het (snel)laadpunt, dan komt GRID automatisch met een betere optie.

Benieuwd hoeveel irritatie, tijd en geld je kan besparen?

Dan raden we je vooral aan GRID.com als EV-navigatie eens te proberen.

Meer lezen over laadapps