Column Ton Roks: Robot-crashen

Martijn Roede Martijn Roede
Ton Roks: Robot-crashen

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • image-point

    ik gelooef totaal niet in dit soort zelfrijdende auto’s. Althans tot nu toe. er hapert volgens mij teveel aan om het veilig te laten zijn. Zolng ze niet geleid worden langs strakke banen is het een dood geboren kindje. Er waren twee Nederlands broers (Das)die al heel lang geleden de zelfrijdende auto hadden voorspeld. Maar zij waren zo slim om te bedenken dat de auto het grootste deel via gebaande voorgeprogammeerde rijden an allen het laatste stukje via eigen inzicht werden bestuurt. Ik denk dat dat ook de enige oplossing is tot nu toe

Column Ton Roks: Robot-crashen | Automotive Online

Column Ton Roks: Robot-crashen

Martijn Roede Martijn Roede
Ton Roks: Robot-crashen

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • image-point

    ik gelooef totaal niet in dit soort zelfrijdende auto’s. Althans tot nu toe. er hapert volgens mij teveel aan om het veilig te laten zijn. Zolng ze niet geleid worden langs strakke banen is het een dood geboren kindje. Er waren twee Nederlands broers (Das)die al heel lang geleden de zelfrijdende auto hadden voorspeld. Maar zij waren zo slim om te bedenken dat de auto het grootste deel via gebaande voorgeprogammeerde rijden an allen het laatste stukje via eigen inzicht werden bestuurt. Ik denk dat dat ook de enige oplossing is tot nu toe