AAT sluit zich aan bij werkplaatsmonitor van Wesp

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Met behulp van de werkplaatsmonitor krijgen garagebedrijven inzicht in data die voor hen van belang is. (Foto: Alliance Automotive Group Benelux)

Alliance Automotive Trading heeft zich aangesloten bij de werkplaatsmonitor van Wesp. Hierdoor kunnen zij het programma ter ondersteuning van de werkplaats aan hun klanten aanbieden. Dit meldt AAT vandaag.

Fred Kamphuis, general manager van AAT, stelt dat de werkplaatsmonitor garagebedrijven van waardevolle informatie kan voorzien. “We vinden het daarom belangrijk dat onze klanten, de vrije grossiers, nu ook de mogelijkheid hebben dit programma aan hun klanten aan te bieden”, aldus Kamphuis.

De werkplaatsmonitor is opgezet door Bas Wintjes en Onno Kuiper en brengt iedere week een update. Door middel van een branche brede alliantie ondersteunen zij werkplaatsen met data. Alliance Automotive Group Benelux, waarvan AAT onderdeel uitmaakt, en Fource proberen zoveel mogelijk fabrikanten achter het programma te krijgen.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

AAT sluit zich aan bij werkplaatsmonitor van Wesp | Automotive Online

AAT sluit zich aan bij werkplaatsmonitor van Wesp

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Met behulp van de werkplaatsmonitor krijgen garagebedrijven inzicht in data die voor hen van belang is. (Foto: Alliance Automotive Group Benelux)

Alliance Automotive Trading heeft zich aangesloten bij de werkplaatsmonitor van Wesp. Hierdoor kunnen zij het programma ter ondersteuning van de werkplaats aan hun klanten aanbieden. Dit meldt AAT vandaag.

Fred Kamphuis, general manager van AAT, stelt dat de werkplaatsmonitor garagebedrijven van waardevolle informatie kan voorzien. “We vinden het daarom belangrijk dat onze klanten, de vrije grossiers, nu ook de mogelijkheid hebben dit programma aan hun klanten aan te bieden”, aldus Kamphuis.

De werkplaatsmonitor is opgezet door Bas Wintjes en Onno Kuiper en brengt iedere week een update. Door middel van een branche brede alliantie ondersteunen zij werkplaatsen met data. Alliance Automotive Group Benelux, waarvan AAT onderdeel uitmaakt, en Fource proberen zoveel mogelijk fabrikanten achter het programma te krijgen.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.