Partspoint koopt grossier JTC Automaterialen

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
De JTC-vestiging in Roosendaal. (Foto: AAGB)

Alliance Automotive Group Benelux (Partspoint) heeft grossier JTC Automaterialen in Roosendaal gekocht. De grossiersvestiging wordt volledig geïntegreerd binnen Partspoint en zal worden samengevoegd met de bestaande Partspoint vestiging in Roosendaal. Dat meldt het bedrijf vandaag.

JTC maakte al deel uit van het Precisium grossiersnetwerk van Alliance Automotive Trading, onderdeel
van AAGB.

“Met de overname ontstaat een toekomstbestendige XXL Partspoint vestiging in Roosendaal en zijn we meteen marktleider in de regio”, zegt Rob Visser, director network bij AAGB.

Tim Coppens, eigenaar van JTC Automaterialen in Roosendaal, stelt dat de uitdagingen voor grossiers groot zijn. “Enige tijd geleden sprak ik Cor Baltus (ceo AAGB, red.) over de uitdagingen die een vrije grossier tegemoet ziet. We waren het al snel eens dat we die uitdagingen gezamenlijk veel beter aan kunnen. Door de overname zijn we een sterke partner
voor onze klanten, ook omdat alle personeel mee gaat.”Lees hier een groot interview met Cor Baltus.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Partspoint koopt grossier JTC Automaterialen | Automotive Online

Partspoint koopt grossier JTC Automaterialen

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
De JTC-vestiging in Roosendaal. (Foto: AAGB)

Alliance Automotive Group Benelux (Partspoint) heeft grossier JTC Automaterialen in Roosendaal gekocht. De grossiersvestiging wordt volledig geïntegreerd binnen Partspoint en zal worden samengevoegd met de bestaande Partspoint vestiging in Roosendaal. Dat meldt het bedrijf vandaag.

JTC maakte al deel uit van het Precisium grossiersnetwerk van Alliance Automotive Trading, onderdeel
van AAGB.

“Met de overname ontstaat een toekomstbestendige XXL Partspoint vestiging in Roosendaal en zijn we meteen marktleider in de regio”, zegt Rob Visser, director network bij AAGB.

Tim Coppens, eigenaar van JTC Automaterialen in Roosendaal, stelt dat de uitdagingen voor grossiers groot zijn. “Enige tijd geleden sprak ik Cor Baltus (ceo AAGB, red.) over de uitdagingen die een vrije grossier tegemoet ziet. We waren het al snel eens dat we die uitdagingen gezamenlijk veel beter aan kunnen. Door de overname zijn we een sterke partner
voor onze klanten, ook omdat alle personeel mee gaat.”Lees hier een groot interview met Cor Baltus.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.